powrót do strony głównej informacje o sklepie odpowiedzi na Wasze pytania stan Twojego koszyka jak kupować rejestracja nowego klienta świeże wiadomości  opinie użytkowników  forum dyskusyjne linki
 


PROMOCJE
NOWOŚCI
 
 
 
     
   
Zapomniałem hasła

 
Mozesz dodać opinie dopiero po zalogowaniu się do serwisu.

Bunkier.com2004-01-30 17:01:30

W tym miejscu możecie śmiało wypowiedzieć się m.in. na dowolny temat zwiazązany z naszym sklepem i nie tylko. Może coś Wam doskwiera najbardziej, coś boli, czegoś innego się spodziewaliście. Podzielcie się wszelkimi uwagami... Pozdrawiamy
Facet
do urzytkownika waca132008-12-27 19:12:34

ty to musisz być debilem... dali dziecku pod choinkę komputer z dostępem do internetu i szaleje... nie wydaje ci się że załoga bunkra też ma święta? człowieku skąd tacy jak ty się biorą? wyluzuj... napewno po świętach skontaktują się z tobą. trochę wyrozumiałości...
ps. pozdrowienia dla całej załogi sklepu
alojzy
Czekam na maila2008-12-26 14:12:45

Wyslalem 2 maile potwierdzajace moje zamowienie ale wciaz czekam na maila zwtornego z nr konta i reszta danych potrzebnych do wplaty. Pozdrawiam

waca13
waca13
do Ruuda2008-12-10 16:12:03

spokojnie... po naszej rozmowie zamówienie zostało anulowane.
admin
Rezygnacja2008-12-10 15:12:57

napisałam meila ale piszę też tu bo nie wiem czy dotarł - tak więc rezygnacja z zamówienia nr.2008-12-01 23:45:50 / 14129 - z powodu braku towaru ;]
Ruuda
Re2008-12-02 23:12:53

No nic, pozostaje polować dalej. Dzięki za odpowiedź.
Tf4rdy
do Tf4rdy2008-12-02 22:12:40

zgadza się - koszulki są zgodne z rozmiarówką Eboli - wkońcu to ich koszulki... a rozmiar L był jeszcze wczoraj - spóźniłeś się... ale może za 2 tygodnie będzie znowu.
admin
rozmiarówka2008-12-02 21:12:59

Od jakiegoś czasu szukam tej o oto koszulki: http://www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=2955&kat_id=168, a że w końcu ją znalazłem to jak na złość nie ma L-ek. I tu powstaje moje pytanie - czy będą i jeśli tak to kiedy. A i ewentualnie czy można poznać długość i szerokość XL i M, bo może bym się tamtymi rozmiarami ew. zadowolił. Koszulki są zgodne z rozmiarówką Eboli? Jeśli tak, to wiele wyjaśnia.
Tf4rdy
do Ruuda2008-12-01 11:12:45

tak - to są te same buty
admin
do Matrin802008-12-01 11:12:44

w najbliższym czasie nie masz co liczyć że będziemy mieli 14d SteelGripy albo BNR-y...
admin
NIEDOSTEPNE ROZMIARY GLANOW!!!!2008-11-29 15:11:34

Witam, chcialbym kupic glany (BNR 14d blk) lub (Steel Grip 14D blk) pisalem wiele razy o rozmiar 9 lub 10 czy bedzie, na info@bunkier.com ,ale zadnej odpowiedzi niedostalem.Mialem juz raz te buty i dlatego niechce innych,ale sytuacja i pogoda powoli mnie zmusza do zakupu innych.Dlatego odpiszcie czy bedziecie miec te rozmiary i kiedy.DZieki :) pozd
Matrin80
rozmiary?2008-11-29 13:11:25

Glany N-steel i Steel mają tą samą rozmiarówke?
Ruuda
szelki2008-11-25 14:11:00

wszystko super, zamówienie realizujecie w zawrotnym tępie co mnie zdziwiło i ucieszyło, ale za 41zł myślałam ze szelki bedą nieco lepszej jakości..
sourcherry
Moja opinia2008-11-20 22:11:45

Nie pierwszy raz kupuje w BNR.com, realizacja jest ok, łatwy kontakt, ciuchy niestety niedopracowane :/ cena nie jest odpowiednia do jakości. Rewelki nie ma. Po prostu sklep.
tuxkiller
vavamuffin tiszert2008-10-21 19:10:42

a co odnośnie mojego pytania dotyczącego rozmiarów podkoszulków?
uther
do siwucha0072008-10-21 16:10:04

są dostępne
admin
Glany Steel 105 10d czarne2008-10-20 19:10:09

Dzisiaj dostałem paczkę z glanami. Niesamowicie pozytywnie zaskoczyła mnie szybkość przesyłki - tak, wiem, wiem, to zależy od poczty, ale to znaczy też, że obsługa realizuje zamówienie naprawdę szybko. No i cena bezkonkurencyjna. Solidna ekipa, polecam.
MKD
Spodnie M65 Texar black2008-10-20 11:10:46

dobri. Pisałam do Was maila dotyczącego spodni Spodnie M65 Texar black ( rozmiar L) które chciałabym kupić, a są niedostępne.. czy istnieje możliwość żeby się pojawiły. Ale nie dostałam odpowiedzi, może tu coś uda mnie się dowiedzieć ;-p
siwucha007
vavamuffin tiszert2008-10-18 18:10:19

czołem, mam pytanie odnośnie rozmiarówek tych podkoszulków. Tzn czy istnieje możliwość poznania długości i ew. szerokości rozmiarów M i S?
uther
do munky3332008-10-14 13:10:39

twoja paczka została już dawno wysłana, a kiedy dojdzie to nie jestem w stanie ci wywróżyć bo to zależy od poczty a nie odemnie.
admin
zamowienie2008-10-13 17:10:29

Potwierdzam meila cały czas. Pisze i nikt mi nie odpisuje i nie wiem czy zamowienie sie powiodło czy nie. i kiedy dojdzie itp itd. No i tyle :P
munky333
poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | następna

 

 

 
 
  Promocja

T-shirt METAL MANIACS (k28)
 
 
Fred Perry Clockwork Havy Duty Grinders Underground Cormax Fostex Steel Grip Bust'a Grip drMartens